BESTE GAVEN MAN KAN FÅ!

Den beste gaven man kan få, er tid sammen synes jeg! Jeg er med fritidskontakten min en gang i uken. Og det er like fantastisk hver gang! På torsdag denne uken så baka vi! Vi baka horn m/ ost og skinke, også baka vi pizza boller! Og det ble veldig bra. Jeg jobber til vanlig mandag, onsdag og fredag! Men denne uken så var det planleggingsdag på fredag! Så derfor jobba jeg torsdag istedenfor! Alltid like GULL å være i barnehagen. Alle de søte barna, og alle de brae ansatte som jobber der! Helt fantastisk! <3 Og nå så ser jeg bare SÅ frem til ny uke skal begynne…. –Håper dere har det bra! <3 Jeg blir superglad om dere slenger igjen en kommentar! 🙂 

Blogges! 

PGA CORONA!

Nå er det sånn at legesenteret er stengt denne uken pga corona virus! En lege har fått det! Så jeg har samtaler pr telefon! (evig glad for det)  for jeg har det virkelig ikke greit for tiden..  Ellers.. De siste dagene har jeg gjort husarbeid, og i går vaska gulvene her, og satte opp røde lys! Det synes jeg ble koselig! <3 Og jobb igjen i dag! Det er GULL! Og samtale med rett person er GULL! 

Håper dere har det fint! <3 Blir super glad om du slenger igjen en kommentar 😉 

Blogges! 

LENGE SIDEN!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet blogg innlegg! Jeg har det ikke så greit for tiden. Så ikke så lett! Men nå tenkte jeg å skrive hva jeg har gjort i det siste! Har vært i barnehagen de dagene jeg skal denne uken! Og det er veldig fint! <3 Også har jeg hatt besøk. Ellers så har jeg vaska inni ting. Som er mer jobb enn det høres ut som! Haha. Tatt ut alt i sjenken, vaska inni der, og satt innat, samme med baderomskapet og skuffene, samme med kjøleskapet, og alle kjøkkenskuffene + rydda dem! Så veldig fornøyd med det! 🙂 Hva har dere gjort i det siste ? 

Blogges!