Ønsker dere alle sammen <3

Hei kjære lesere <3

Håper dere har hatt en superfin dag 🙂 Ville bare stikke innom for å ønske alle ei riktig god hælj! <3 Ta vare på hverandre <3  Ønsker alle sammen bra, og  tusen takk for at dere leser bloggen min. Veldig glad for det! Og setter veldig pris på at dere legger igjen kommentar, er så koselig gode dere! <3

Blogges!

Når man nesten ikke klarer noen ting..

For tiden så er jeg så nedfor, at de siste dagene så har jeg nesten ikke klart å gjøre noen ting.. Tanker, som sjelden tar slutt.. Tar virkelig så på.. Prøvd i måneder og nå litt over 1 år, å virkelig finne på ting.. Men nå i det siste så går det veldig dårlig. Har virkelig ikke ord..

 

Ønsker alle en fin kveld, og håper dere har det fint kjære lesere! <3

Blogges!

Siden jeg flytte til Dokka har jeg..

Nå har jeg tenkt å nevne noen ting jeg har lært/blitt flinkere på siden jeg flytte til Dokka. Er dere spent? 😀 

Her we go.. 

1.  Blitt mer fysisk selvstendig! 

2. Blitt flink til å gå masse turer, virkelig! 

3. Blitt litt mindre sjenert synes jeg.. 

4. Funnet meg nye interesser <3

5. Aktivisere meg med ting selv, og gjort  mye mer ting jeg liker å gjøre og interesserer meg for selv!

6. Fått meg noen nye gode venner, og funnet ut hvem som er ekte venner og ikke. 

7. Funnet fineste leiligheten man kunne leid EVER <3 

8. Å ta noen viktige valg (spessielt når det gjelder venner & bosted! ) <3 

Her har dere 8 av mine ting jeg selv synes jeg har blitt flinkere på/lært meg siden jeg flyttet til Dokka, som jeg gjorde 1.Oktober 2012! Det vil si bodd på Dokka 4 år og nesten 4 mnd! 


Ønsker alle god kveld videre!

 Blogges! 🙂 

Når ting ikke gikk som planlagt så ble det en plan B

Igår skulle jeg egentlig ha besøk,men det gikk ikke som planlagt! Derfor ble det en plan B,bra plan B også. Var et bra band som skulle spille på lavvoen på lavvotunet! Første gangen jeg har vært på fest på lavvoen der, har bare vært på puben på lavvotunet tidligere. Var veldig fint på nye lavvoen. Virkelig! Bøgdabråk heter bandet som spilte! 

Til og med selfies med vokalisten i bandet ! <3 

Ønsker alle en superfin dag videre 🙂 <3

Blogges! 

Årets…

I kveld var det pris utdelinger på kjente bloggere.. Og jeg håpa mammatilmichelle (Anna Rassmussen) eller sophieelise (Sophie Elise Isachsen) skulle vinne priser! Og Sophie Elise vant 2 priser! Både Årets blogger & Bloggbusiness. Det er så som fortjent! Virkelig! 🙂

Har dere å skjekka hvem som har vunnet priser? Hvem håpet dere skulle vinne priser?

God natt til alle sammen! <3

Blogges!

Vinter #2017

De siste dagene har det virkelig vært fint vintervær ute.. Eneste som har vært det har vært det at det kjennes mye kaldere ut enn det er. Men ellers så er det veldig fint ute nå om dagen! Gikk en tur igår også, må bare passe på, hvertfall når det er så fint vær. Er det fint vær hos deg for tiden? 

God natt kjære dere <3

Blogges!

Tidenes episode..

Igår så jeg på Farmen kjendis. Det var tidenes episode synes jeg. Først ble det valgt ny storbonde, åsså fikk dem nytt ukesoppdrag. Og litt senere i episoden så kom 2 utfordrere. Linni Meister og Marna (komikerfrue) Linni gjorde med vilje å sy feil, for å slippe unna å sy.. Og spiste mat når dem andre ikke så på. Så synes det var litt sleipt gjort! Så jeg håper virkelig Marna er den som blir valgt med videre. Ser dere på det? Hvem håper dere blir valgt med videre i morgen? Over til noe helt annet… Idag har jeg vaska klær og litt sånne småting bare. Også i aften så har jeg vært ute på gåtur, gått 7 km idag, så virkelig fornøyd med det! Gått tilsammen 7,5 mil hittil i Januar! 😀  Og ellers så har jeg og støttekontakten min vært ute å spist mat og dessert på Milano, og satt der ei stund, spilte litt kort også. Som dere vet, jeg elsker spill! 😀 

Ønsker alle en superfin kveld videre! <3 

Blogges! 🙂 

Stor kamp som aldri blir bedre…

Denne helgen her har jeg virkelig vært mye mer borte enn jeg pleier! Hehe, virkelig utenom det vanlige til meg å være! Haha! Men veldig koselig.. Idag har jeg vært ute å spist og spilt Bowling med en venn, på Gjøvik! Det var kjekt det! Men har det veldig veldig tungt og vanskelig for tiden, så livet er virkelig en stor kamp som aldri blir bedre føler jeg.. 


 


 


 

Håper dere har hatt ei fin hælj, og ønsker alle sammen ei god natt kjære fine lesere! <3 Setter så pris på dere! 🙂 

Blogges! 

Sånne ting man setter ubeskrivelig stor pris på..<3

I dag har Stine, Kent Are, Venke og jeg vært på Hamar på shopping! Venke og Kent Are inviterte meg med, det var så snilt gjort av dem, jeg setter ubeskrivelig stor pris på det! Evig takknemlig for det! Var så koselig! Var på 2 kjøpe sentere der, Maxi storsenter og CC stadion! Har bare vært på CC stadion en gang, og maxi storsenter har jeg aldri vært før! Så var veldig kjekt å være på begge steder. Kjøpte meg ei tskjorte, noen strikker, ei flaske og moods of norway parfyme <3 Åsså kjøpte vi oss mat på burgerking også kjøpte oss frozen youghurt. Det var skikkelig godt! veldig lenge siden sist jeg spiste det! hehe 🙂 Flere som synes det er godt?

Håper dere har hatt en superfin dag, og ønsker alle god helg videre, og riktig god natt alle! <3

Blogges!

5 ting jeg er stolt over!

Nå tenkte jeg å ta en slags utfordring! Kan bli spennende dette! 5 ting jeg er stolt over!

 Er dere med? 😀

1. At jeg er såpass motivert for å gå turer

2.  De ekte vennene mine, selvfølgelig! Evig glad for at jeg har dere! <3

3. Leiligheten min, fineste og beste leiligheten, huseierne og alt! <3

4. At jeg klarte å jobbe meg såpass opp fysisk etter rideulykken i 09, fra å være lam, ikke kunne gå, snakke, skrive osv! Til å kunne alt det der. Virkelig!

5.  At jeg er skikkelig ryddig av meg og har ting på stell!

Ønsker alle sammen ei riktig god hælj! Ta vare på hverandre! 

Blogges!