21.06.2016

Tenkte å skrive ett igjen idag! Har dere savna meg? Hihi! Idag har jeg gjort litt forskjellig inne på avdelingen! Også har jeg vært ute i finværet å gått tur! Ble tilsammen 7 km idag! Gikk å så nede ved Mjøsa 😊 Var veldig fint der idag! 

Håper dere har hatt en kjekk dag og ønsker alle god kveld videre! 

Blogges!

Opp og ned!

Som jeg har nevnt tidligere så er ikke ting på privatlivet så greit for tiden! Kanskje fler som ting ikke er så greit hos også? Men for tiden så er jeg på behandling så derfor har det vært lite blogging! Så tenkte bare å skrive ett innlegg til dere ❤️ Håper dere har det fint og ønsket alle en superfin kveld videre! 

Legger med bilde jeg tok av meg og verdens beste. mamma her om fagen! Møtte henne! Det var veldig kjekt for har ikke sett henne på 9 mnd! 

Blogges ❤️

Jeg skal aldri!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha ett sånn, jeg skal aldri gjøre innlegg! Er dere spente?? 🙂

1. Jeg skal aldri hoppe i fallskjerm

2. Jeg skal aldri kjøre fly!

3. Jeg skal aldri ta båt!

4. Jeg skal aldri ha unger!

5. Jeg skal aldri gjøre noe ulovlig!

6. Jeg skal aldri bli vegiterianer

7. Jeg skal aldri gifte meg

8. Jeg skal aldri ta skjønnhets operasjoner

9. Jeg skal aldri bleke håret mitt igjen!

10. Jeg skal aldri spise løk!

Her er 10 av mine noen…  kanskje litt rare jeg skal aldri! 🙂 kjenner du deg igjen i noen av dem?

God natt <3

Blogges! 🙂

Langs væga!

Idag har jeg gjort litt sånn småttri i heimen, også har jeg vært på gåtur idag! Ble tilsammen 11 km idag! Til og med plukka blomster langs væga! Så storfornøyd med det!Også fant jeg ut at jeg skulle stikke på Milano å æta pizza! Så da gjorde jeg det! Var veldig godt! 🙂 Ingenting er det samme som pizzaen på Milano! 

Ønsker dere god kveld videre alle! <3

Blogges! 🙂 

5,1!

Idag har jeg vært på ei avtale! Det gikk greit! Også liten stund etterpå så gikk jeg ut å gikk meg en tur i finværet! Gikk 7 km idag! Så nå har jeg tilsammen gått 5,1 mil hittil i Juni! Er fornøyd med det! 🙂 Også etter jeg var innat så vaska jeg gulvene i leiligheten, så nå ser det strøkent ut her også! 🙂 Fint det! Så vært effektiv idag! 

Hva har du gjort idag? 

God natt alle sammen <3

Blogges <3 

Nr 5 fullført!

Igår gikk jeg og støttekontakta mi tur! Gikk en av de helselagsturene 🙂 Så nå er Eggedosisberget fullført! Nr 5/14 fullført av de turene(Går masse turer, men det er ikke disse da jeg ikke er kjent på disse områdene) Men hittil i Juni er 4,4 mil fullført! Idag har jeg hatt besøk av Venke, det var veldig koselig! 🙂 <3

Hva har dere gjort idag? 🙂  God natt alle <3

Blogges! 

Takknemlig!

Idag har jeg hatt ei avtale, det gikk helt greit! Også ellers så har jeg vært ute å gått liiten tur i varmen, men ble ikke langt idag! Hehe 🙂 Også har jeg vært hos naboen, det var veldig veldig koselig! Dem er veldig bra, hele familien! <3 Snakka med Mette og Christoffer og holdt lille Kasper igjen, det var utrolig stas! <3 

 

#Koselig#dem er veldig bra hele familien#Beste huseierne ever#Takknemlig! <3

Ønsker alle en god kveld videre! 🙂

Blogges! 🙂

 

Er godt på vei…

Idag er det ny uke, har vært på ei avtale idag! Det gikk greit! Også har jeg begynt på ei ny uke med fysisk aktivitet da! det er bra sies det.. Gikk tur på 7 km idag + 3 km i kveld! = At jeg tilsammen i Juni mnd hittil har gått 3,8 mil! Fornøyd med det! 🙂 

#Fine blomsterivægkænten <3

God natt alle <3 

Blogges! 🙂

Ta det derfra..

 Depresjon er virkelig helt for jævlig! Hver eneste dag, nesten hele døgnet over lang tid! Man blir fortvilet! Men ta en dag om gangen.. Og ta det derfra.. Ble bedd til Gro på grilling i æfta! Det var veldig koselig og snilt gjort! Er virkelig sånn man setter pris på! <3 Ble da til sammen 11 km i dag! Så nå har jeg hittil i Juni mnd gått 2,1 mil! Så fornøyd med det!

Hva gjør dere i kveld?

God natt alle <3

Blogges <3