DE SISTE DAGENE!

I går var det endelig tid for kveld på lavvotunet igjen. Koselig plass, koselige folk, og MASSE bra konserter fremover! Sist jeg var på var Ole Ivars! Det var skikkelig bra! Og i går var det tid for Rune Rudberg og hele bandet! Leverte fra første til siste strofe! Og satt ved masse hyggelige folk som jeg har blitt kjent med der før, på en rekke mange koselige konserter der! Og denne uken har gått skikkelig fort! Allerede Søndag i dag! Gått skikkelig fort hele uken, men i dag har tiden gått skikkelig sakte! Haha! Men men! Hatt nydelige dager på jobben tidligere i uken, avtaler ellers med hyggelige ting, og hatt besøk, og fredag var det endelig tid for at jeg skulle til Gjøvik å kjøpe meg PC! Bedre PC enn jeg har hatt noen gang! Heter MacBook Air M2. Noen som har erfaringer med den pc? Og før fritifskontakt og jeg da dro til Gjøvik, så var vi å så på Russedåp 2023! Det var veldig kjekt! Også spilte vi Rummy spill! Som er kjempe gøy! Jeg er SÅ glad i å spille forskjellig spill! Og nå ser jeg SÅ frem til ny uke begynner i morra tidlig! <3 Håper dere har hatt ei kjekk helg! 

 

Blogges! 

 

FOR I DAG!

I dag startet dagen å fikse seg også gå til barnehagen på jobb! ENDELIG etter å vært dårlig form! Veldig glad for å være tilbake der!<3 Og SÅ nydelig vær som det har vært i dag, og er spådd ca resten av uken! Så flott det! Og ellers hatt ei hyggelig telefon samtale på vei hjem fra jobb, og i kveld hatt fast avtale med ei fra kommunen 1 1/2 t! Og ellers driver ikke med noe mer spessielt i kveld! Men så årets første blomst ute på vei hjem i dag! Jommen flott!

Håper dere har hatt en flott start på uken!

Blogges!

LENGE SIDEN!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet her inne! Nå kom jeg på det igjen. Og har faktisk savna litt å skrive innlegg her inne! Påsken har vært siste tiden for min del! Hatt avtaler, finni på aktiviteter osv, og hatt ekstra koselig besøk, vært å spilt bowling, spilt andre spill hjemme, vært ute å gått tur, grilla ved elven og sånn! Helt fantastisk altså! Og etter påsken var egentlig skikkelig glad! For hadde sett fram til å tilbake til barnehagen osv (noe jeg elsker) Men så hadde jeg begynt å bli dårligere form. Så sjekka meg hos legen rett etter påske helgen! Så er det grunn til at jeg har eksremt vondt i halsen! For første legen sa er at her er det betent ja! Tok halsprøve og CRP. Og halsprøven slo ut, og CRP forhøyet! Så der har man svaret på det! Jeg har til vanlig “dårlige” mandler! Så pleier ofte ha litt halsvondt (fordi jeg ikke ønsker å fjerne mandlene) Men jeg sa og til legen med en gang dette her er no MER en bare ” vanlig ” haha. Har hatt så skikkelig problemer med å svelge! Så har måtte ta paracet før jeg har klart å spise et måltid med mat! Men fikk pencillin! Trodde det tok en stund før det funka! Men fikk fort NOE effekt kjente jeg! Allerede ca 2 døgn etter jeg begynte på tabletter kjente jeg hvertfall NOE bedring! Men har skikkelig vondt i halsen enda og for å si det sånn! Men heldigvis glad og takknemlig for noe bedring! Men uvæl i kroppen vært en stund også, men det var vist vanlig når jeg har Streptokokker, positiv halsprøve og fornøyet CRP! Og skikkelig slapp! Vært litt slapp nesten hele veien, men man blir slapp av de pencillin tablettene sies det, så enda godt at det er “normalt”! Livet suger virkelig nårn er syk synes jeg! Haha! Men SÅ glad det går rette veien og at dette blir BRAA! Og tilbake til jobb MANDAG! Og skikkelig glad for det! 🙂 Blir skikkelig glad om dere leser innlegget, og gjerne slenger igjen en kommentar! <3 Gjerne lyst å hørt om det er noe dere har lyst at jeg deler her videre? For lyst å kjøre på å blogge litt videre!:D

Ønsker dere en nydelig Fredag kveld! <3

Blogges!