Dobbelt så mye som utfordringen var!

Idag er det siste dag i denne mnd! Jeg har gått litt over 5 km idag! Utfordring 10 mil i Mai mnd er fullført for lenge siden! Har tilsammen med turen idag gått hele 20 mil i Mai mnd! Som vil si dobbelt så mye som utfordringen egentlig var!  Er veldig fornøyd med det! 


 

Har du tatt denne utfordringen? Eller kanskje med på neste mnd utfordring som da starter allerede i morgen! 

Håper dere har hatt en fin dag <3

Blogges! 

Dårlig!

Idag er det dårlig vær ass! Var bare mætt overskya når jeg gikk ut før idag, også begynte det å regne etterhvert, jeg bare SØREN! Ble en gåtur idag læll da 🙂 Gikk en litt annen runde idag, som ble 4 km! Ellers så har jeg fargelegget litt i boka (har ikke gjort det på SYKT lenge nå! Så måtte prøve ut de nye fargene jeg kjøpte for ei stund tilbake! dem var veldig bra å farge med! Så det var bra kupp fårn si! 

 

 

Hva har du gjort idag? 

Blogges! 

Helt for jævlig!

Den siste tiden(ganske så lenge!!) så har jeg hatt det helt for jævlig! Depresjon tar på, det kan jeg si hvertfall… Helt for jævlig..Kan ikke beskrives! :/ Utenom det så har jeg gjort litt forskjellig idag! Har vaska leiligheten, så nå er det strøkent her, flott det! 🙂 Også har jeg vært ute å gått tur idag! Gikk tilsammen 8 km, så fornøyd med det! 🙂 Også etter det så har jeg baka boller! Dem ble veldig gode! 🙂 

 

Hva har dere gjort idag? 

Ønsker alle en fin kveld! <3 

Blogges! 🙂 

Tidenes fæst!

Igår kveld så var jeg på fæst på lavvotunet! 🙂 Først var det ett band fra Telemark som heter Ni liv som spelte! Også var det pause! Også kom sjølveste STAUT! Været var ikke på topp! Men  uansett var dæ mætt folk og virkelig liiv der! Mætt bra musikk!

  

Hva gjorde du igår? 

Ha en fin søndagskvæll alle! 

Blogges! <3

Ekte landsbyliv!

Idag har jeg vært ute på Landsbymarked her på Dokka 🙂 Årets første marked! Masse forskjellig å se på for alle og enhver! Også til og med landsbyfrisøren tok på seg å flette hår! Så da gjorde jeg det! Er veldig glad i fletter! Men er ikkenoe flink på å gjøre det selv, så derfor var det en genial mulighet å gjøre det idag på landsbymarked! Og veldig fornøyd med resultatet! 🙂 Og etter jeg var der så gikk jeg meg en tur, ble litt over 8 km tilsammen, så fornøyd med det! 🙂 Og nå har jeg ordna meg og skar snart på fæst på Lavvotunet! 🙂 STAUT skar spelle! Da blir dæ liiv! 🙂 

Og tuusen takk for at dere leser bloggen min, det setter jeg veldig pris på! Og ønsker alle sammen en superfiin kveld! 

Blogges! 🙂 

En kamp!

I dag, nei altså igår.. (nytt døgn nå)  var jeg på samtale. Har det fortsatt ikke så greit! Ting er tungt og sårt for tiden! Det er rett og slett en kamp! Utenom det så har jeg gjort fornuftig ting i heimen også! Har vaska gulvene her  så nå ser det ganske så strøkent ut her! 

<3 Leiligheten min! 

Ønsker alle sammen riktig god natt! <3 

Blogges! 🙂 

#Littsånnaltmulig!

Ble ett inlegg til idag! Gøy å oppdatere dere litt med #littsånnaltmulig! Har sett Jakten på kjærligheten i kveld – bli kjent med bøndene i den kommende sessongen. Også sett Paradise Hotel såklart! Tar like mye av som vanlig det! 🙂 Har dere sett noe av de programmene i kveld? 🙂 

Linker til en kul sang! Denne burde dere skjekke ut å hjelpe dem videre med musikken ! 🙂 Og gjerne lik fansiden dems  på facebook 🙂 ExeBitz 


 

Blogges! 🙂 

Gikk en tur på stien….

Idag var jeg på onsdagsgruppa! Gikk en tur på stien kan man si, går skjelden på sånn terreng, men kjekt med forandringer på det! Så lenge noen er med for jeg eier ikke retningssans som sagt tidligere hehe! Vi gikk en av de turene på Helselagsturene her i kommunen da, vi gikk 5 kilometeren idag! Så nå har jeg fullført 3 av de rundene allerede! Og hittil gått tilsammen 13,2 mil i Mai mnd! 

 


 

Ønsker alle sammen god natt! 🙂 

Blir superglad om dere liker, deler eller kommenterer inlegget! 

Blogges! 🙂 

Råeste country stemma!!

Ellers utenom det så gikk jeg ut på årets første utefæst på lavvotunet (distriktets største og beste dansested) Så nå har sessongen begynt så da skjer det masse der fremover! Masse bra band som kjæm dit å skar spelle! Igår kveld så var det Trubadur bayer som skulle spelle! Jeg hadde faktisk aldri hørt om han tidligere, så søkte på hæn på youtube, han har mætt sanger/videoer der som han har lagt ut! Og jeg likte så det jeg hørte! Han har beste countrystemma jeg noen gang har hørt altså! Så kraft i stæmma, og bare helt NYDELIG stæmme! Så da tenkte jeg at jeg måå få mæ meg dæ ja 🙂 Også MÅ jeg nevne at han er suuuperkjækkk da!! 🙂  Fikk ta selfie med han! 😀 Men ellers så møtte jeg  fler som je kjinte der! 🙂 Anita og Øystein, som spilte på puben i hælja som jeg skrev tidligere husker dere 🙂 Og er venn med dem, dem er så koselige! 🙂 Jeg er største fan av dem som sagt 🙂 Så jeg fikk sitte sammen med dem, det var så koselig! Evig takknemlig for det! Også kom en annen person som je kjinner også kom veninna mi Katrine seinere! Også seinere da gikk jeg inn på pøbben å snakka mæ henner da ! For da var nesten fæsten ute slutt! Og neste hælj er dæ STAUT!! 


 

GRATULERER MASSE MED DAGEN TIL ALLE SAMMEN ! KOS DERE MASSE VIDERE IDAG! 

Blir superglaad hvis du legger igen en kommentar! <3 

Blogges! 🙂 

Livets første! :)

Igår skulle babyen til naboen/huseier/venner døpes! Og jeg har aldri i mitt liv vært på en barnedåp i kirka, Så er første gangen i mitt liv som jeg har vært i barnedåp, OG til noen som jeg er venn med, som er veldig koselig da! Så det er veldig stort for meg! For hvem vet om jeg får den mulighten igjen eller ikke… Så evig takknemlig for at jeg fikk bli med! Dem er så herlige! <3 Kjøpte en dåpsgave som jeg synes var veldig søt! Nemlig armbånd i sølv med traktor på og gravert navnet hans! Som er Kasper! Det var så stort for meg å kjøpe dåpsgave til noen jeg er venn med, for det har jeg heller faktisk aldri gjort! For har ikke vært venn med noen som har fått barn så derfor har det ikke passet seg tidligere! 

Har du vært i mange barnedåper? 

Blogges!