Gått i ett! – litt utenom det vanlige!

Idag har det vært en dag litt utenom det vanlige egentlig! 🙂 Har som vanlig vært på jobb fra 10-14 (slutter tidlig fredager) også etter det så var jeg på en samtale! Også etter det så gikk jeg faktisk på Milano å spiste mat aleine! 🙂 Også etter det så møtte jeg på Veronica & Marius 🙂 Snakka litt med dem, koselig som alltid det! 🙂 Også etter det så gikk jeg på Julegateåpning, som jeg ikke har vært på på mange år! og snakka med masse bekjente og venner 🙂 , så det var virkelig koselig! 🙂 masse fine søte nissebarn  som gikk rundt juletreet og sånt! 🙂 Også etter det så var det innom noen butikker å så litt! For idag var det Black Friday å masse tilbud i butikker! Jeg kjøpte meg av alle ting ei ny steikepanne! Fornuftig det, eller hva? Haha 🙂 

Og forresten det var rekordmange på julegateåpning idag, det var staaas! 🙂 

 

Ønsker dere alle ei god natt! <3 

Blogges! 🙂 

SELV VALGTE FARGER!

For en stund siden så bestilte jeg ett par hjemmelagde  marius grytekluter, det var mammaen til Ida som  lagde dem! 🙂 Og jeg valgte ikke de orginale fargen, jeg fant farger selv som jeg trudde ble fint sammen! Og er bare helt SYKT fornøyd med dem!! 

Hva synes dere? Er dere like hekta på mariusmønster som meg?! 

Blogges! 🙂 

Blir som man gjør det til….

Igår kveld så fant jeg på å gå på puben å høre på live musikk band som var der å spilte igår fra 22-02. Express danseband! Kjempeflinke er dem så det var en fin tur! Var kaldt å gå hjem på natta, var 13 kuldegrader ca, men gikk greit det! 

Har dere hatt ei fin hælj? 🙂 

Blogges! 🙂 

Effektiv dag !

Idag har jeg vært på jobb som vanlig på fredag 🙂 Jobba 10-14 🙂 også var jeg innom Europris å kjøpte meg adventstaker, så da er det i orden også! Var tilbud idag så det var ett godt kjøp! Og etter det så var det hjem å ordne middag 🙂 også har jeg vaska gulvene i leiligheten min, og nå er det hælja.  

Ingenting er som nyvaska leilighet! <3 

God helg alle sammen 🙂 

Blogges! 🙂 

DAG 15!

Utfordring DAG 15 er topp 10 sanger! 

 

1. Sunburst- Tobu Itro

2.  Tennplugg-Plumbo

3. Another Sleepless Night-Jasper Forks

4. Kingsman 2016- Askimrussen – DJ Loppetiss

5. Parade-Tungevaag & Raaban

6. Las Palmas 2016-Estilo Libre

7. Bare min-Morgan Suele 

8. Bransjehora-Tungtvann 

9. Lynxn-Sie Gubba

10. Heia holjes-Rune Rudberg 

Kunne egentlig holdt på å skrive til i morgen tror jeg for har faktisk veldig mange favorittsanger for tiden, for hører SYKT mye på musikk! 

Liker du noen av disse sangene? 

Blogges! 🙂 

DAG 13!

Utfordring DAG 13 er meg i syden! Og det er veldig lett svar på! Jeg har ikke vært i Syden og skal ikke til syden, for jeg liker ikke varme og sånn + har fly skrekk så det skjer bare ikke! Haha 🙂 

Har dere vært i Syden? Liker dere syden? 🙂 

Blogges! 🙂 

 

Da har vinteren kommet også!

Idag er det mandag og ny uke har begynt! Å bra er det tenker jeg 🙂 Jeg har gjort mine vanlige ting som jeg gjør på mandager til vanlig og det er jobb 10-15. Også gikk jeg hjem etter det! Og vinteren har virkelig kommet her på Dokka idag! Idag når jeg gikk til jobb så var det ikke brøyta så bli skikkelig blaut! Men når jeg gikk hjem så var det brøyta noen steder men ikke alle steder desverre! så ble enda mer blaut på tur hemmat for å si dæ slik! Men heldigvis hemmat å bytta klær!! Så vært litt av en dag dette! Men sånn er det! Ikveld er det noe kjekt å se på tv så det blir bra 🙂 Har dere hatt en fin start på uka? Har vinteren kommet hos dere? 

 

Blogges! 🙂 

DAG 12!

Dag 12 utfordring er favoritt skuespillere! Og det vet jeg rett og slett ikke desverre! Lattelig, men sånn er det! 🙂 hehe 🙂 

Legger med denne tegningen jeg fargela i boka igår! 🙂 

Blogges! 🙂