EN GANG MÅTTE BLI DEN FØRSTE!

En gang måtte bli den første.. Jeg har for ei good stund siden meldt meg på busstur til Sverige, med noen andre enn de jeg har vært med før! Og i går var dagen for det! Jeg var veldig spent! Masse nye folk, og annet buss selskap og sånt! Men det var en veldig kjekk tur! Som jeg helt klart har tenkt å bli med på igjen! 🙂 Håper dere har hatt en fin start på helgen! <3

Blogges!

I GÅR!

I går var jeg først på formiddagen med hun jeg er med egentlig en time hver 3 uke. Hu var så snill å hjalp meg å sette opp det nye juletre mitt! Det ble SÅ fint synes jeg! 🙂 Også var på butikken en tur og et par ting til. Også var det tid for å være i barnehagen. Det var veldig fint, som alltid! <3 Og ute å gikk en tur i går aften! I dag har jeg hatt besøk av hun som driver å vasker tak, vegger og sånt! Hu rakk å vaske en del. Så nå er det bare et rom og litt til igjen. Så blir det flott! 🙂

Håper dere har det fint! <3

Blogges!

JULEBORD!

I går kveld var det tid for julebord! Åh, noe så stort og være en del av julebordet med barnehagen! Hadde det virkelig så kjekt! Med så kjekke kollegaer! Får ikke beskrevet det nok! 🙂 <3 Og i dag fikk jeg besøk av Maren, det var SÅ koselig! Er evigheter siden sist jeg har møtt henne! Og alltid like koselig er det å sees 🙂 Og i aften har jeg vært en liten tur ute, også effektiv å vaska kjøkkenskuffene inni og utenpå! Også inni kjøleskapet, og inni sjenken! Er virkelig mer jobb enn man tror! Når man har masse ting inni der! Men jaggu er det gjort for denne gang! Og bare baderomskuffene og skapet igjen!  Også støvsuga gulvene her i kveld også så fornøyd med dagens innsats!

 

Håper dere har det kjekt! <3

Blogges!

VINTER & SISTE TIDEN!

Vinteren har virkelig kommet for fult nå! Siste tiden vært alt bortsett fra mange kuldegrader! Glatt, sørpete, snøføre og det som er! Hehe! Men vært bra aktiv ute uansett jeg! Er bare så man blir vandt med det! 🙂 Så går det litt bedre ute på gåturer 🙂 Ellers har jeg vært borte en tur i aften, og før i dag vært på samtale, det var veldig bra! 🙂 Og ellers så er det en spennende ting som skjer etterhvert! Og sånn på privaten, så går ting opp og ned! Derfor er jeg veldig glad for de daglige tingene jeg har på ukedager, elsker det 110%!! Håper dere har hatt en finfin dag! <3 Legger med bilde jeg tok igår!

Blogges!

TESTVINNER!

Denne uken har gått litt opp og ned med ting.. Sånn livet er! Men virkelig hatt det SÅ BRA med de daglige tingene! ELSKER det!! Timene jeg er i barnehagen, jeg blir SÅ glaad! 🙂 Vært på samtale i går, og var med fritidskontakten. Vi bakte Rundstykker! Dem ble veldig gode! Jeg er bare ikke noe flink til å rulle rundstykker. Men smaken var fantastisk! 🙂 Og ellers så har jeg kjøpt meg de FLOTTE broddene, så virkelig nå stopper det ikke med gå turer på holka!! 😀 De broddene er faktisk testvinner! Så flott det!

 

Håper dere har hatt ei fin uke! <3 Ukedagene er jo slutt for denne uken! Ser SÅ frem til ny ukee!!! <3

 

Blogges!

MIN FAVORITT FRA START!

Nå har det gått mange uker av skal vi danse!! Og i kveld allerde var det tid for SEMIFINALE!!!! Og var ektremt spennende! For dommerene så virker det som Alexander har vært største favoritt fra start! Så tenkte kanskje han var den som gikk rett videre til finalen, uten å havne i danseduell! Men den som kom RETT TIL FINALEN UTEN noen danseduell i det heletatt! Det var nemlig Jørgine! Og jeg er så glad for det, for jeg synes virkelig hun er så flink! Og ja, jeg er fan av henne og sånt, men JEG synes hun har blitt så mye flinkere uke etter uke, og virkelig fortjener det! 🙂 Så skikkelig glad hun gikk videre! Også da ble det danseduell mellom Victor og Alexander. Og Alexander gikk videre til finalen! Så blir sinnsykt spennende neste Lørdag for da er det tid for finalen! Samtidlig som det er litt trist det allerede er siste sending da for denne sesongen! For er SÅ kjekt å ha noe bra å følge med på TV! Hvem heier dere på?

Ønsker alle riktig god natt! <3

Blogges!

TREDOBBLET LYKKE!

I dag som det er Fredag, så var det tid for å hjelpe til i barnehagen ei stund att! 3 ganger i uken = tredobblet LYKKE! Er så EVIG GLAD og TAKKNEMLIG for denne muligheten å hjelpe til i barnehagen! <3 Får ALDRI sagt det nok!! Var en veldig kjekk dag, som alltid når jeg er der! 🙂 Alt blir bare så positivt og kjekt når jeg er der! Smil for det ! 😀 Ellers så er jeg en del lei meg ellers for tiden, denne tiden på året + noe privat, og tårene presser på! Men.. aldri gi opp!!

 

Håper dere har hatt noen flotte ukedager! <3

Blogges!

 

OVER FOR DENNE UKEN!

Da er det Søndag, og heldigvis er helgen over snart, for denne uken hverfall! Jeg kjenner veldig på mange følelser.. Spesielt når det er helg..  Og klarer bare ikke “legge det vekk”.. Er SÅ glad for at ny uke starter i morgen! Gleder meg VELDIG til barnehagen å hjelpe til litt i mårra og de andre dagene !  Stooore høydepunkt!! <3

Håper dere har det fint, og ønsker alle sammen ei riktig strålende ny uke når den tid kommer! <3

Blogges!